OGLAS OD 24.08.2010.

Skupština stanara prodaje očuvana i ispravna hrastova ulazna vrata. Cena 50 eura.

Mail: magila97@gmail.com

OGLAS OD 13.11.2010.

Prodajem ili menjam za garsonjeru u Boru ili Zaječaru nedovršen objekat sa 54 m2 useljivog prostora i oko 50 m2 pomoćnog prostora (šupa i garaža), sa strujom, tehničkom vodom (bunar i rezervoar),  placem – okućnicom od 52,5 ari sa zapuštenim voćnjakom i 7,5 ari hrastove i bagremove šume (50 m od objekta) u mestu zvanom „Magila“ (na brdu Beli Breg u pravcu F-ke Kablova Zaječar.

Objekat se nalazi u Lovačkom rezervatu okružen pašnjacima i šumama hrasta i bagrema, ima pogled na Zaječar i dolinu Timoka, udaljen je oko 400 m od makadamskog puta i vodovoda (pogodno za seosko domaćinstvo, bavljenje stočarstvom, voćarstvom, pčelarstvom, sakupljanjem šumskih plodova i sl.).

Moguće su i druge vrste pogodbe (zamena za druge vrste objekata ili tehničkih uređaja).

Ponude slati na mail: magila97@gmail.com

2 reagovanja to “OGLASI”

  1. best cellulite treatment Says:

    Good day! You some sort of professional? Great message. Can you tell me how one can subscribe your blog?

    1. bokisingl Says:

      This means that interested in sending their advertisements emphasize that you want free or paid advertising, and advertising time.
      If you are looking for free advertising for a period of one week, please interested in advertising for that category on this blog customize their advertising to a total of 20 words.
      For publication of advertisements over 20 words for a long time, for each additional word for each day it is necessary to make a payment of 1 euro cent. Way to arrange for payment of interest may be paid to the following address: magila97@gmail.com

Postavi komentar