Zovem se Slobodan Radulović. Penzioner sam i živim u Boru – Republika Srbija. Najveći deo saznanja koja objavljujem stekao sam dok sam bio u radnom odnosu kada sam bio i jedan od osnivača Ekološkog pokreta „Dubašnica“ u Boru, zatim osnivač i aktivni član „Nezavisni sindikat“ u firmi Institut za bakar u Boru, aktivni član i funkcioner demokratske stranke u Boru, predsednik saveta mesne zajednice „Novo Selište“ u Boru, predsednik košarkaškog kluba „BOR-RTB“ Bor i zamenik predsednika Skupštine stanara.  Na svim navedenim aktivnostima susretao sam se sa velikim brojem mahinacija i zloupotreba od kojih su neke iznete na ovom i drugim blogovima a neke druge su u pripremi-sve pod nazivom „Sačuvano od zaborava“ i „Sačuvajmo svoje vlasništvo“.

KONTAKT:

magila97@gmail.com

 

21 reagovanja to “O MENI”

  1. Monster Beats Says:

    Finally, the article author manufactured an redesign regarding this webpage. So i am waiting anxiously for your next upgrade. Allow us to we do hope you are going to give consideration to writing often simply put readership might carry out along the length of. When i ought not to cash pleasure to have currently even so blog site is an. I do know our life is hectic although why don’t we we imagine you could make the time and effort to help keep changed for every improve.

  2. Mirko Kontužić Says:

    I dalje će jači biti onaj koga ne vidimo.

  3. Mirko Kontužić Says:

    Bravo

  4. ljubodrag ristić Says:

    Kada vam MARKO LOPUŠINA, kaže dobar dan, prvo pogledajte u nebo da vidite da li je dan ili noć-uskoro na sajtu http://www.uimenaroda.rs!

  5. adamlauks11 Says:

    Dragi gospodine Radulovicu !
    U dobroj nameri ste mi svojevremeno preporucili gospodina Marka Lopusinu sa cudnim prezimenom. Trebao mi je pomoci da dodjem do dosijea mojih i moje ex-.supruge koja je jao spijunka poslana u Jugoslaviju, koji se nalaze u arhivu KOSa. Sta je Lopusina od toga napravio, bez da je samnom razgovarao i autorizirao njego0vu reportazu: http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/aktuelno.69.html:325369-Adam-preziveo-i-Stazi
    Veoma sam razocaran, okaljan, oklevetan i uvredjen sadrzajem koji osim imena i prezimena i mesta rodjenja gotovo da nema nicek vise istinitog u sebi. Kad razmislim da su Srbi Ti koji kukaju za istinom i nepravdom koja im se zbog lazi nanosi… i vidim ovo sto je ovaj covek napisao, moram menjati simpatije za ceo srpski narod. Ako u svim njegovim knjigama koje je napisao toliko istine stoji kao u ovom clanku, nisu vredne ni papira na kome su stampane.
    Jos uvek cekam donosenje zakona koji bi omogucio uvid u dosije da bih konacno saznao istinu o tome ko mke je spasio sa mrtvacke postelje i dokaz o prljavom napadu STAZIja na Jugoslaviju, zasto je iskoristio i moju EX-suprugu koja je akter iz politickog ubedjenja.

  6. adamlauks11 Says:

    Nakon objavljivanja clanka o meni Adamu Lauksu u NOVOSTIMA mogu slobodno napisati da se obecana pomoc i pokazani interes Marka Lopusine za moju sudbinu izpostavila samo kao sirova teznja za senzacionalismom koji
    prelazi, gazi istinu i skoncentriran je samo na tiraz i konacno SAMO= svoju zaradu. Od objavljivanje sramotnog clanka o meni je jednostrano prekinuo uspostavljeni kontakt.Njegovo hvaljenje da ima veze i pristup tajnim arhivima KOSa su samo mamac da dodje do informacija koje on po njegovoj bolesnoj masti i uvjerenju da je knjizevnik servira u Srbiji ljudima zeljnih senzacija, jer im je zivot inace prazan. U clanku o Adamu Lauksu i njegovom ratu sa STASIjem 1982-1985 u DDR ispravno je napisano samo ime i prezime. Ja sam clanak proglasio u celini kao neistinit, kao splacina duhovne bolesne fantazije toga gospodina koji izgleda niti ne zna kako se pise investigetivni zurnalisam… NOVOSTI prevazisli ste BILD-Zeitung za nekoliko kopalja, i ako ste vi novina koja formira u Srbiji javno mnenje, zali boze srpski narod koji Vam je u ruke dopao.
    Svakom iz licnog izkustva savetujem da se kloni „pomoci“ Marka Lopusine, jer on je zainteresiran samo za „pomoc“ svome ziro racunu, a za sudbinu i pretrpljenog onoga ko mu padne u ruke mu se savrseno jebe, sto bi rekli nasi ljudi.

  7. Adam Lauks Says:

    Iz najcrnje tamnice i najdublje izolacije sam opominjao na rovarenje vanjskog neprijatelja
    jos 1984 godine, opominjao na napad na integritet i suverenost, molio da zbijete redove da Vas ne Divide et impera, ali kasno.
    Trazim Kontakt sa Dobrosavom Culaficem ili njegovim sinom Predragom SSUPa iz 1987 godine
    i Pristup arhivima KOSa u Vojnom Institutu u Beogradu…
    Imati nedodirljivu istinu je nesto najdragocenije na svetu kada Ti domovionu razcerece…
    Adam Lauks iz Berlina

    1. bokisingl Says:

      Možda bi vašoj želji mogao da pomogne Marko Lopušina (Mail: lopusina@eunet.rs), koji je autor mnogih knjiga na temu događanja i rada državne bezbednosti. Slobodan Radulović iz Bora

      1. Adam Lauks Says:

        Gospodune Radulovicu !
        Neopisivo sam se obradovao, ako se posle svega sto sam prosao, jos muopste moze radovati Vasem odgovoru.
        Ukoliko Marko L. zaista odgpovori na moj sinocni Email mozda cu cak opet spoznati sta to znaci nadati se.
        Drugi deo storije i istine,koji ce gospodja Lauks Marlies rodjena Rummel odneti u grob je jos
        daleko upecatljivija.. ali progovorizti nece zavet spijuna prema Misi Wolfu i Erichu Mielkeu je ne razresiv i
        vazi do iza smrti, a ona je to sto je radila, radila iz ubedjenja duboke politicke prirode.

      2. Adam Lauks Says:

        Pogledaj OVO… Samo Ime i prezime odgovara istini. Ovo ostalo je pisano po zadatku: „Lopuzino napuni stranicu !!! Kradi bogu dane. Evo clanka u NOVOSTIMA…. http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/aktuelno.69.html:325369-Adam-preziveo-i-Stazi da je to TAKO napisao o nekome ko mu je blizu satrali bi ga zbog lazi, klevete… ili ga zatvorili u ludnicu, a to je jedan od vodecih novinara NOVOST i pise knjige…
        pa prosudite koliko tamo moze biti tek istine.

  8. duska Says:

    Vidim da ima nas jos koji smo moralno i duhovno cisti a ne zaprljani..Raduje me da nisam sama u tome…Stanic Dusanka

    1. Adam Lauks Says:

      Duska !
      Takve treba traziti sa fenjeronm kao Diogen sa pitanjem gde si bio i sta si pocinio … kad je grmelo!?
      Najcesce ce odgovor biti mrkli muk !

  9. Gradjanka iz inostranstva Says:

    Godinama se borim protiv moralne zagadjenosti u mojoj zemlji porekla Srbiji. Cesto sam pomisljala da sam sama u tome ali sada vidim da nisam. Hvala vam sto postojite.

  10. kele Says:

    Samo napred, ne treba ćutati i zavlačiti glavu u pesak pred gorima od sebe.

  11. Svetlana Says:

    super blog

  12. Svetlana Says:

    napisite koliko su ekoloska udruzenja realno nosioci promena a koliko u nekoj drugoj funkciji, licne promocije i dobijanja novca za sumnjive i nekorisne projekte. Ko to u Srbiji kontrolise

  13. Svetlana Says:

    interesantno o cemu pisete, moyete li mi nesto pomoci oko toga koliko su efikasne ekoloske organiyacije u Srbiji a koliko samo novac ya pojedince i marketing, milim Vas

    1. bokisingl Says:

      Nažalost, i ja sam mišljenja da su ekološke organizacije ali i mnoge druge nevladine organizacije, po uzoru iz doba Miloševića u Srbiji još uvek više marketinško-promotivnog karaktera, radi ostvarivanja nekih ličnih interesa ili izigravanja evropskih i svetskih ekoloških i drugih standarda, nego što imaju uticaj na suzbijanje negativnih pojava u oblastima za koje su registrovane.

      Međutim, iz ličnog iskustva mogu da potvrdim da se pomak u tim oblastima ipak može postići iznošenjem, kako loših tako i dobrih primera, preko raznih tema na blogovima, jer javno mnjenje može biti najveći podstrek za menjanje postojećeg stanja.

      Zato ako imate bilo kakva iskustva o bilo kojoj temi, predlažem Vam da otvorite svoj blog i to prezentirate javnom mnjenju, jer javno objavljeni podaci o nečijem dobrom ili lošem radu počiniocima daje podstrek da nastave sa dobrim radom, a onima koji loše rade oduzima podstrek za takva postupanja.

  14. DANKO Says:

    svidja mi se to sto radite,i zeleo bih da iskoristim clanak o dragom kamenju za moj sajt

    1. bokisingl Says:

      Moja shvatanja Interneta su takva da svako može koristiti sve podatke sa mog bloga iz bilo kog članka u pozitivne svrhe.

  15. bokisingl Says:

    Želim da primam komentare koji uslede.

Postavi komentar