OD NOVE 2011. GODINE UVODE SE NOVA PRAVILA REKLAMIRANJA NA OVOM BLOGU

Zbog velikog povećanja zainteresovanih za reklamiranje na ovom blogu, sa žaljenjem ih obaveštavam da zbog potrebe mog povećanog anganžovanja prinuđen sam da za reklamiranje na ovom blogu od Nove 2011. godine uvedem „NOVA PRAVILA“.

To podrazumeva da zainteresovani prilikom slanja svojih reklama naglase da li žele besplatno ili plaćeno reklamiranje, kao i vremenski period reklamiranja.

Ukoliko se traži besplatno reklamiranje za vremenski period od nedelju dana, molim zainteresovane da za tu kategoriju reklamiranja na ovom blogu prilagode svoju reklamu na ukupno 20 reči.

Za objavljivanje reklama preko 20 reči i za duži vremenski period, za svaku narednu reč i za svaki naredni dan potrebno je izvršiti uplatu od 1 euro cent. Radi dogovora za način uplate zainteresovani se mogu obratiti na sledeću adresu: magila97@gmail.com

NAPOMENA: Do Nove 2011. godine reklamiranje na ovom blogu biće i dalje besplatno.

2 reagovanja to “REKLAME”

  1. Перо Ковачевић Says:

    Како да те узмемо за озбиљно након овога што си написао о рекламама и наплаћивању!?

    1. bokisingl Says:

      Znam da plaćanje reklamiranja nije nešto što je popularno. Ali ta mera je uvedena kao mera sprečavanja da, zbog besplatnog reklamiranja, moram satima da uređujem ovu oblast, jer sam među velikim brojem poslatih reklama dobijao i veliki broj tzv. „glomaznih i nepristojnih“, pri čemu sam morao da trošim veliki deo svog slobodnog vremena ali i struju, koja je od Nove godine poskupela, pa bi mi pri takvim okolnostima dalje besplatno i neograničeno reklamiranje oduzelo svo slobodno vreme i prostor na blogu a to nije prioritetna uređivačka koncepcija i ambicija ovog bloga.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s