OBAVEŠTENJE OD 28.05.2010.

Poštovani posetioci,

Zahvaljujem se svima na poseti ovom blogu, dobronamernim, smislenim i tematskim komentarima.

Obaveštavam Vas da sam pri ovom blogu otvorio drugi blog koji je tematski vezan za vlasnička i stanarska prava ali u perspektivi i sva druga vlasnička i svojinska prava. Zainteresovani za takvu tematiku mogu je pratiti preko sledećeg linka:

SAČUVAJMO SVOJE VLASNIŠTVO

Kontakt i komentari u vezi tematike bloga preko G-maila:

magila97@gmail.com

S` poštovanjem i zahvalnošću:

Slobodan Radulović

OBAVEŠTENJE OD 14.10.2010.

Administraciji Word Pressa se neko pritužio na tekst „Vaskrs Geneksove mafije“, koji sam na ovom blogu preneo sa http://www.magazin-tabloid.com. Zbog toga mi je privremeno bila uskraćena mogućnost da objavljujem nove tekstove.

Kao preduslov za nastavak objavljivanja novih tekstova od strane Word Pressa mi je postavljen zahtev da 100% dokažem iznete navode, ili da taj tekst uklonim sa bloga – vidi mail:

од Anthony – WordPress.com<tosreports@wordpress.com>
одговори на tosreports@wordpress.com
коме: magila97@gmail.com
датум 14. октобар 2010. 19.51
наслов [WordPress #611155]: 493@bokisingl.wordpress.com
послато преко wordpress.com
Hi,
We recently received an abuse report concerning the content located at ttp://bokisingl.wordpress.com/2010/02/19/vaskrs-geneksove . You will need to prove, 100% and absolutely, all allegations contained within this content (and add these to the content) – or simply remove the post entirely. Thank you for your cooperation in this matter.–
Anthony
WordPress.com

Izabrao sam ovu drugu mogućnost, jer ako nadležni državni organi neće da dokažu da su Srbiju opljačkale i uništile razne mafije, zašto bih to ja radio? Na ovom blogu sam izneo čitav niz dokaza o raznim pljačkama ali to državne organe Srbije nije zanimalo.

Slobodan Radulović

Mail: magila97@gmail.com

OBAVEŠTENJE OD 14.10.2010.

Zbog velikog interesovanja za reklamiranjem blogova i sajtova njihovih vlasnika, od danas sam na ovom blogu uveo posebnu stranu pod nazivom „REKLAME“.

Molim vlasnike blogova i sajtova da ubuduće ne koriste formu „KOMENTARI“ za pojedine teme i članke na blogu radi reklamiranja svojih blogova i sajtova, već da to rade isključivo u okviru strane „REKLAME“, jer u suprotnom će takvi zahtevi kroz formu „KOMENTARI“ zalutati kao „NEPOŽELJNI KOMENTARI“, u paketu sa ne pristojnim i ne tematskim komentarima, i kao takvi biti automatski obrisani. Zahvaljujem na razumevanju i saradnji.

OBAVEŠTENJE OD 05.12.2010.

Zbog velikog povećanja zainteresovanih za reklamiranje na ovom blogu, sa žaljenjem ih obaveštavam da zbog potrebe mog povećanog anganžovanja prinuđen sam da za reklamiranje na ovom blogu od Nove 2011. godine uvedem „NOVA PRAVILA“.

To podrazumeva da zainteresovani prilikom slanja svojih reklama naglase da li žele besplatno ili plaćeno reklamiranje, kao i vremenski period reklamiranja.

Ukoliko se traži besplatno reklamiranje za vremenski period od nedelju dana, molim zainteresovane da za tu kategoriju reklamiranja na ovom blogu prilagode svoju reklamu na ukupno 20 reči.

Za objavljivanje reklama preko 20 reči i za duži vremenski period, za svaku narednu reč i za svaki naredni dan potrebno je izvršiti uplatu od 1 euro cent. Radi dogovora za način uplate zainteresovani se mogu obratiti na sledeú adresu: magila97@gmail.com

NAPOMENA: Do Nove 2011. godine reklamiranje na ovom blogu biće i dalje besplatno.

Slobodan Radulović

OBAVEŠTENJE OD 23.05.2011.

Obaveštavam posetioce da sam od danas otvorio novu stranu pod naslovom: „PRAKTIČNE TEME“. Na ovoj stranici biće objavljivani tekstovi i linkovi koji daju korisne informacije i savete iz raznih oblasti. Molim zainteresovane posetioce da svojim tekstovima, idejama i iskustvima iz pojedinih oblasti obogate stranicu. Napominjem da tekstovi, ideje i saveti neće biti honorisani, a podrazumeva se da isti budu u granicama pristojnosti i pravila lepog vaspitanja i ponašanja.

Slobodan Radulović

Advertisements

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s