Sanjao sam da će prema istraživanju Agencije “Wikileaks”, na zakazanim izborima 6. Maja 2012. godine u Apsurdistanu pobedu ponovo odneti Koalicija sastavljena od Sekcija reformisane komunističke partije Apsurdistana.

Naime, na osnovu svojih poverljivih izvora, bliskih Vladi Sjedinjenih Američkih Država, “Wikileaks” mi je u snu javio da je Vlada Sjedinjenih Američkih Država izdala nalog komandi NATO (Najbolja Atomska Teroristička Organizacija) da, na osnovu Rezolucije 1244 Ujedinjenih Nacija, za narednih četiri godine produži mandat svojoj misiji u Apsurdistanu.

Kao što je poznato NATO je, po nalogu Američke administracije i Evropske Unije 1999. godine izvršio Demokratsko ubeđivanje tadašnjeg komunističkog režima Apsurdistana. Nakon tromesečnog Demokratskog ubeđivanja, Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija je sa komunističkim režimom Apsurdistana, Rezolucijom 1244, utvrdio uslove prijateljskog poravnanja.

Prema prvoj tački dogovora, komunistička vlast Apsurdistana je svoju zapadnu teritoriju, poznatu pod imenom KIM (Kurdistan I Murtistan), ustupila misiji Ujedinjenih nacija na trajno starateljstvo.

Prema drugoj tački dogovora, komunistička vlast Apsurdistana je prihvatila da starateljstvo nad ostalim delovima Apsurdistana preuzme “Ekspertska Vlada” pod patronatom Sjedinjenih Američkih Država, Evropske Unije, Nato Pakta, Međunarodnog Monetarnog Fonda i Svetske Banke. Program rada “Ekspertske Vlade” Apsurdistana sačinio je i objavio poznati američki ekspert John Perkins. U personalni sastav “Ekspertske Vlade” Apsurdistana izabrane su vođe komunističkih sekcija DS (Drpi Sve), PUPS (Prvo Ugrabi Posle Sedi), G17+ (Grabi 17% plus) i SPS (Stranka Propale Savesti).

Zbog ekspertske vladavine Apsurdistanom po modelu iz doba 19-tog veka, kada je Apsurdistan bio Turska zapadna provincija, narod Apsurdistana je članovima “Ekspertske Vlade” iz milošte dodelio naziv “Janičarska Vlada”. Prema pojedinačnim zaslugama i sličnim delovanjima predsednik komunističke sekcije PUPS dobio je nadimak “Starac Fočo”, predsednik komunističke frakcije DS dobio je nadimak “Kučuk Alija”, predsednik G17+ dobio je nadimak “Aganlija”, a predsednik komunističke sekcije SPS dobio je nadimak “Mula Jusuf”. Ceo sastav “Janičarske Vlade” prihvatio je molbu međunarodnih faktora za reizbor na izborima zakazanim za 6. Maj 2012. godine. “Kučuk Alija” i “Mula Jusuf” su čak prihvatili da se kandiduju i na predsedničkim izborima. Kandidaturu za predsedničke izbore odbili su “Starac Fočo”, zbog starosti i “Aganlija” zbog opasnosti od rasipanja glasova.

Da su navedeni nadimci zaista dodeljeni po zasluzi članovima “Janičarske Vlade” narod Apsurdistana se uverio tokom sprovođenja programa privatizacije i demografije u Apsurdistanu.

Koliko su se članovi “Janičarske Vlade” uživeli u navedene nadimke videlo se i po tome što su bitno poboljšani odnosi između Turske i Apsurdistana. Kao najvažnije stavke dupliran je izvoz turista iz Apsurdistana u Tursku, a za uzvrat iz Turske je dupliran uvoz serijala i filmova u Apsurdistan. I na političkom planu je došlo do bitnog poboljšanja međusobnih odnosa. Apsurdistan se dobrim delom odrekao svoje industrijske proizvodnje u korist Turske, a Turska je prihvatila da kadrovski obnovi “Janičarsku Vladu” Apsurdistana, tako što je izdala nalog vođi turske verske zajednice u Apsurdistanu da se umesto “Starca Foče” kandiduje na predsedničkim izborima Apsurdistana.

Prema istraživanjima Agencije „Wikileaks” reizbor “Janičarske Vlade” na predstojećim izborima u Apsurdistanu je sasvim izvestan, kako zbog uspešno sprovedene privatizacije, tako i zbog uspešne demografske politike.

Uspesi “Janičarske Vlade” u sektoru privatizacije Apsurdistana su opšte poznati u svetskim političkim krugovima i u odnosu na slične primere u svetu ne predstavljaju poseban izuzetak. Međutim, mere u sprovođenju demografske politike i postignuti rezultati “Janičarske Vlade” na izborima izazvali su oduševljenje i divljenje eksperata iz SAD, NATO, EU, MMF i Svetske Banke.

Naime, na osnovu upoređenja popisa stanovnika Apsurdistana iz 2002. i 2011. godine utvrđeno je da je Apsurdistan 2002. godine imao 7.498.001 stanovnika a 2011. godine 7.120.666 stanovnika, tj. 377.335 manje nego na prethodnom popisu. Prema biračkom spisku od 29. septembra 2002. godine, pripremljenom za predsedničke izbore, biračko telo Apsurdistana brojalo je 6.553.042 građana sa pravom glasa, a za predstojeće izbore zakazane za 6. maj 2012. godine “Janičarska Vlada” je pripremila birački spisak sa 7.058.683 građana sa pravom glasa.

Neverovatan Demografsko – politički  uspeh “Janičarske Vlade” Apsurdistana sastoji se u činjenici da je uspela da i pored drastičnog smanjenja broja stanovnika za 377.335 stanovnika, od kojih su većina sa pravom glasa, uveća broj biračkog tela za 505.641 birača.

Postavlja se pitanje: Kako je to moguće?

Jedino logično objašnjenje leži u činjenici da je u navedenom periodu jedan deo dečje populacije stekao punoletnost a time i pravo glasa. Ali u međuvremenu je statistika u Apsurdistanu zabeležila veći mortalitet od priraštaja, što znači da je više građana sa pravom glasa umrlo nego što je broj građana, koji je stekao biračko pravo.

Pa kako je onda “Janičarska Vlada” uspela da stvori biračko telo od  7.058.683 građana sa pravom glasa?

Vrlo jednostavno. “Janičarska Vlada” je prepustila da se upokojeni birači sami odjave iz biračkog spiska ali je velika većina njih to odbila da učini i to je onda omogućilo “Janičarskoj Vladi” da statistički prikazuje uvećan birački spisak.

Ali ne samo to. Prema statističkim podacima trenutno u Apsurdistanu ima oko 4.800.000 punoletnih građana sa pravom glasa, što znači da u biračkom spisku ima 2.104.683 više glasača. To “Janičarskoj Vladi”  otvara mogućnost da za predstojeće izbore štampa 2.104.683 glasačkih listića više nego što će biti teoretski moguć broj onih kojima bi bili uručeni birački listići tokom izbora.

Šta “Janičarska Vlada” može uraditi sa 2.104.683 viška glasačkih listića?

Pa šta se može drugo očekivati nego da te viškove glasačkih lističa “Janičarska Vlada” upotrebi kao sigurne glasove za svoj reizbor na predstojećim izborima.

Kako “Janičarska Vlada” može upotrebiti višak glasačkih listića?

Tako što će svakom aktivisti iz reda svojih proverenih partijskih kadrova izdati lična dokumenta na veći broj upokojenih birača, koji nisu odjavljeni iz biračkih spiskova. Na osnovu takvih dokumenata partijski kadrovi “Janičarske Vlade” će glasati u skladu sa dobijenim nalogom.  Da bi se osigurala od mogućih  manipulacija od strane svojih aktivista “Janičarska Vlada” će im za svakog upokojenog birača izdati popunjene glasačke listiće, a njihov jedini posao biće da se sa dokumentima pokojnika pojave na biračkom mestu i u njegovo ime preuzmu prazne biračke listiće. Umesto praznih biračkih listića predstavnici upokojenih birača će u biračke kutije ubaciti popunjene listiće a “Janičarskoj Vladi” vratiti prazne biračke listiće, koje “Janičarska Vlada”, po istom postupku, nakon popunjavanja može predati tzv. “Plaćenim glasačima”. Na taj način “Janičarska Vlada” je već pre početka izbora obezbedila 2.104.683 više glasača za sebe od bilo koje opozicione opcije.

Da li Opozicija zna za pripremu ove prevare, i zašto na to ne reaguje?

Pa naravno da zna, ali u Apsurdistanu nema prave Opozocije, već je ona fiktivna i samo je druga – rezervna varijanta “Janičarske Vlade”. Svoje ćutanje ta veštačka Opozicija je već naplatila dobrim radnim mestima, najčešće u državnoj administraciji ili državnim javnim preduzećima (Postoje brojni primeri da su pripadnici tobožnje Opozicije na blagajnama podizali velike sume na ime putnih troškova i dnevnica, a mnogi od njih su umesto obavljanja nekog korisnog posla odlazili na skupa putovanja i godišnje odmore o trošku okupiranih poreskih obveznika). Glavna uloga veštačke Opozicije u Apsurdistanu je u stvaranju medijske halabuke i tobožnje antirežimske kampanje u sredstvima informisanja radi zamajavanja i zaglupljivanja biračkog tela kako se ne bi otkrila pripremljena izborna prevara. Krunski dokaz za sve navedeno je činjenica da i predstavnici “Janičarske Vlade” i predstavnici Fiktivne Opozicije jednoglasno pozivaju birače da izađu na izbore u što većem broju i glasaju za bilo koga!!??

Koja je jedina opcija biračima u Apsurdistanu?

Da zaista masovno izađu na izbore, iako znaju da su oni unapred namešteni, i da precrtaju svoje glasačke listiće. Naravno da to neće sprečiti reizbor “Janičarske Vlade”, ali će im birači na taj način staviti do znanja da znaju da Apsurdistanom zaista vladaju Janičari svetskih moćnika. Nakon izbora građani Apsurdistana treba da iskažu miran građanski otpor i bojkot “Janičarske Vlade” i njenih okupatorskih institucija.

Ovaj san nema nikakve veze sa Vladom i  izbornim postupkom u bilo kojoj drugoj državi na svetu, a svaka eventualna sličnost sa nekom od njih je slučajna i nenamerna.

Sanjao: Slobodan Radulović

Advertisements