Sanjao sam da su Komunisti uspostavili svoju večitu vlast u Apsurdistanu na principima savremenog DRP sistema. Skraćenica DRP znači Demokratski Republički Parlamentarizam.

Ovako uspostavljen DRP sistem u Apsurdistanu izazvao je prezir građana Apsurdistana prema vlastima. Zbog podrške Sjedinjenih Američkih Država  komunističkom režimu Apsurdistana i nemogućnosti da se  oslobode nametnutog  okupacijskog režima,  građani Apsurdistana su počeli da svoj revolt prema vlastima  izražavaju sprdnjom sa reizbornim postupkom režima. U tu svrhu registrovali su stranku pod nazivom: DLP –  “Demokratska Lažovska Partija”.

Tim povodom  predsednik  “Demokratske Lažovske Partije”, po analogiji sa postupkom predsednika Republike Apsurdistan, u interesu građana i u cilju smanjenja izbornih troškova, odlučio je da skrati svoj mandat. U obrazloženju svog postupka dosadašnji presednik “Demokratske Lažovske Partije ” je naveo: ”Ne bi valjalo da  nam zbog izbora za Predsednika propadne cela godina”. Čim je objavio svoju odluku da se ponovo kandiduje dosadašnji predsednik “Demokratske Lažovske Partije” je dobio isti broj protivkandidata, kao i bivši Predsednik Apsurdistana Demokratic Izvinius . Da bi sve bilo demokratski,  transparentno i sa što manje troškova predizborna kampanja za izbor predsednika lažova je parole i programe za reizbor DRP sistema Apsurdistana u potpunosti prilagodila svojim izbornim potrebama.

 Tako građani Apsurdistana 6. Maja 2012. godine – na Đurđevdan mogu da izaberu da li će učestvovati na izborima za Reizbor DRP sistema Apsurdistana ili za izbor predsednika Lažovske Partije. Mnogi od njih smatraju da im je svejedno na kojim će izborima učestvovati, pošto veruju da se nakon izbora neće ništa u Apsurdistanu promeniti na bolje.

Ovaj san nema nikakve veze sa istim ili sličnim izbornim postupkom u bilo kojoj drugoj državi na svetu, a svaka eventualna sličnost sa nekom od njih je slučajna i nenamerna.

Sanjao: Slobodan Radulović

Advertisements