Sanjao sam da je Republika Apsurdistan uređena po najsavremenijem DRP sistemu. Skraćenica DRP znači Demokratski Republički Parlament. Kao i sve uređene države na svetu i Republika Apsurdistan ima svoje državne simbole i Himnu. Simboli Republike Apsurdistana su grb i zastava.

Grb Apsurdistana simbolizuje dvoglavi orao sa krstom i petokrakom, koji pretstavlja likovni izraz bratskog pomirenja i ujedinjenja dveju najjačih političkih partija iz burne istorije Apsurdistana, koje su se nekada međusobno borile za vlast i koje su jedna drugoj oprostile smrt svojih idejnih vođa i pokazale narodu da mogu zajedničkim vladanjem da mu obezbede svetlu budućnost.

Zastava Apsurdistana je žuto plave boje sa simbolima pomirenih partija i fotografijom koja simbolizuje pogrešan civilizacijski razvoj predaka Apsurdistana, tako što ih predstavnik sadašnje koalicione vlasti vraća unazad kako bi u svom civilizacijskom napretku izabrali pravi put. Himna Apsurdistana simbolizuje veliki uspeh četvorostruke partijske koalicije u zajedničkoj vladavini Apsurdistanom i sjajnu buduću perspektivu zasnovanu na njihovom zajedničkom uspehu.

Ovaj san nema nikakve veze sa državnim simbolima i uređenjem bilo koje druge države na svetu, a svaka eventualna sličnost sa nekom od njih je slučajna i nenamerna.

Sanjao: Slobodan Radulović

Advertisements