REPUBLIKA SRBIJA

N/r predsedniku Republike Srbije Borisu Tadiću

Gospodine predsedniče Republike Srbije,

Saglasno Vašem predizbornom obećanju da ćete otvoriti kancelariju za žalbe građana, obraćam Vam se,  u vezi neažurnosti Ministarstva za rad, zapošljavanje i socijalnu politiku i njihovog Odeljenja Inspekcije rada u Boru sa inspektorima Jasminom Vezurić i Brankom Rajkovićem, zbog čijih sam namernih propusta u pravilnoj primeni Zakona o radu, ja otpušten sa posla, još 21.06.2004. godine, kao jedini hranilac porodice, zbog bezumne mržnje i pakosti v.d. direktora Instituta za bakar, Vlastimira Trujića, koji je, na vašu žalost i na sramotu Demokratske stranke iz Bora njen član i potpresednik Opštinskog odbora.

U prilogu ovog dopisa dostavljam Vam na uvid i nadležnost sledeću dokumentaciju:

  1. Žalba Ministarstvu za rad, zapošljavanje i socijalnu politiku RS na Rešenje Inspekcije rada Borskog okruga broj 380-117-1332/2004-04 od 26.07.2004.godine (poseban prilog I)
  2. Žalba Ministarstvu za rad, zapošljavanje i socijalnu politiku RS na Rešenje Inspekcije rada Borskog okruga broj 380-117-725/2004-04 od 11.10.2004.godine (poseban prilog II)

Gospodine predsedniče, obaveštavam Vas da dok se gospoda iz ministarstva RS natežu sa inspekcijom Borskog okruga, a ova sa nasilnikom V. Trujićem, moja četvoročlana porodica gladuje i svi smo na ivici očajanja i beznađa, jer smo tokom oktobarskih promena u Boru 2000. godine mi nosili zastavu ispred pobunjenih građana Bora, a ne Vlastimir Trujić i inspektori rada Jasmina Vezurić i Branko Rajković.

Nažalost, umesto pozitivnih promena u nasleđenim institucijama Slobodana Miloševića doživeli smo komunističko – dosovsku osvetu tako da smo supruga, ja i naš stariji sin brutalno otpušteni sa posla, dok su dotadašnji saradnici i simpatizeri režima Slobodana Miloševića na zadatku u opozicionim redovima, napredovali u svakom pogledu, da bi se sada oni kao maskirane demokrate na raznim funkcijama, svetili svojim političkim protivnicima u svoje ime i u ime propalog režima Slobodana Miloševića.

Slobodan Radulović

NAPOMENA:

Pismo je poslato preporučenom poštanskom pošiljkom br. 99218110 od 28.10.2004. godine sa vraćenom i potpisanom povratnicom iz Narodne kancelarije predsednika republike br. 99218110 od 29.10.2004. godine. Na ovo pismo nisam nikada dobio odgovor.

Advertisements